Kortfilm producties

Kortfilm Producties

Een greep uit de projecten

In de afgelopen jaren hebben we aan diverse kortfilms meegewerkt. Hieronder een overzicht.

CHARLOTTE 98

Charlotte is zeventien en bijna klaar met haar middelbare school. In het vacuüm tussen de examens en de uitslagen verveelt ze zich. Samen met haar vriendinnen voelt ze zich opgesloten in het duffe dorp waar ze woont en hunkert ze naar volwassenheid en het echte leven. Gelukkig is er één vooruitzicht: Blanes. Hun eerste zelfstandige vakantie.

Charlotte 98 is opgezet door Masterplan Filmtalent Limburg, een samenwerking tussen Elbe Stevens Film & Lumiere Cinema.
Regie: Eefje Suijkerbuijck
Rol: Uitvoerende Productie
https://www.imdb.com/title/tt5270162/

WEG MET WILLEM

Willem (6) is een druk kind, altijd geweest. Maar zijn ouders houden van hem, dat denkt hij tenminste. Tot ze hem op een dag afzetten bij twee vreemde mensen in een vreemd dorpje. Rare mensen, dat zijn het. Met vieze gebruiken. Het is maar voor een middagje, denkt Willem. Maar die
avond komen ze hem niet ophalen. En de dag daarop ook niet. Als Willem naar huis probeert te bellen krijgt hij een wildvreemde aan de lijn. Willem beseft: zijn ouders komen nooit meer terug. Ze hebben hem in de steek gelaten. Nu zal hij in zijn eentje moeten proberen thuis te komen.
Te voet, zo lang zijn kleine beentjes hem kunnen dragen.

Weg met Willem is opgezet door Masterplan Filmtalent Limburg, een samenwerking tussen Elbe Stevens Film & Lumiere Cinema.

Release: 2015
Regie: Willem Bosch
Rol: uitvoerende productie
https://www.imdb.com/title/tt5270172/

 

A TALE OF TWO BROTHERSDe broertjes Frederik (12) en Albert (16) hebben een nauwe band en spelen dagelijks samen in het bos. Op een dag ontmoet Albert Greta, een meisje dat aan de andere kant van het bos woont. Terwijl Albert moeite doet om dichter bij Greta te komen, realiseert Frederik zich dat hij zijn enige vriend en speelmaatje aan het verliezen is. Zal hij hem proberen tegen te houden?

A tale of two brothers is opgezet door Masterplan Filmtalent Limburg, een samenwerking tussen Elbe Stevens Film & Lumiere Cinema.

Release: 2015
Regie: Felipe Calvo-Montero
Rol: Uitvoerende Productie
https://www.imdb.com/title/tt5376016/

DE SMET

De broers ‘De Smet’ werken samen om het leven als alleenstaande man zo aangenaam mogelijk te maken. Wanneer een vrouw in hun straat komt wonen, stort hun synergie als een kaartenhuis in elkaar.

De Smet is opgezet door Masterplan Filmtalent Limburg, een samenwerking tussen Elbe Stevens Film & Lumiere Cinema.
Regie:  Thomas Baerten & Wim Geudens
Rol: Locatieproductie
https://www.imdb.com/title/tt4185194

 

THE FLIGHT OF LIFE

The flight of life is een visuele reis waarbij we getuige zijn van de laatste minuten van een koppel voor een fatale crash.

Productie en regie van Elbe Stevens.
Rol: montage